Cila artiste është e martuar me miliarderi Hetem Ramadani?

Cila artiste është e martuar me miliarderi Hetem Ramadani?

Dy personalitet, Hetem Ramadani dhe Inva Mula, tash e një kohë të gjatë janë të martuar.

Për Inva Mulën, sopranoja shqiptare me famë botërore, nuk është se shkruhet shpesh për jetën e saj private.

Hetem Ramadani është studiues i i fizikës kuantike, i cili kohëve të fundit po realizon shumë intervista në televizione të ndryshme.

Medituesi dhe studiuesi i fizikës kuantike e mjekësisë alternative, Hetem Ramadani, ka shpjeguar besimin e tij dhe ekzistencën e Zotit në emisionin ‘tête-à-tête’ në T7.