Cila ishte ndeshja që Qeqa e ka pritur me padurim përfundoj (VIDEO)

Cila ishte ndeshja që Qeqa e ka pritur me padurim përfundoj (VIDEO)

Gazetarja e sportit dhe njëherësh komentatorja e futbollit, Qëndresa Krelani – Qeqa, ishte e ftuar në një intervistë të realizuar nga Insporti.com.më shumë në Insporti.com.