fbpx
Artikull i sponzorizuar

Cila kompani po bënë zbritje marramendëse për festat e funditvitit?

Cila kompani po bënë zbritje marramendëse për festat e funditvitit?

Lutian Home qendra e qeramikës dhe sanitarisë po vjen me cmime marramendëse për festat e funditviti. Zbritje në pllaka për banjo, terasë, sallon; garnitura me modele llojllojshme, tushkabina me dimensione të ndryshe, wc shole dhe bateri.

Oferta e fundvitit me cmime super të volitshme vlen deri në fund të vitit 2018.

Në videon e mëposhtme mund t’I shihni disa nga produktet qe janë në zbritje.

Lutian Home gjendet ne Magjistralen Prishtinë-Ferizaj, tek rrethi i dyte pranë KFC