Cila kompani po e pushton tregun botëror

Cila kompani po e pushton tregun botëror

Honor është markë e trendeve teknologjike, duke pasur fokusin kryesore në grupmoshat e reja. Honor ka vazhduar çdo here të sjellë risi në cilësinë e produkteve me theks të veçant në dizajn dhe në ngritje të përformances, duke pasur gjithmonë target të rinjët.

Ndonse u themelua jo shumë kohë më parë dhe në një kohë kur konkurrënca është shumë e madhe në këtë fushë, Honor  gjatë 5 vitëve të fundit ka arritur të jetë kompania e parë në Kinë në fushën e telefonave te mençur, dhe jo vetem në Kinë, por është duke e pushtuar edhe tregun botëror.

Ky sukses është rezultat i këmbënguljes së HONOR për të zhvilluar produkte me teknologji të përparuara që janë përpara industrisë, duke sjelle risi në produkte si në vitin 2016 ku për herë të parë vjen modeli me kamerën AI. Eksplorimi në dizajne, në ngritje të performancave në estetikë të produkteve, dhe fokusi ekskluziv në nevojat e të rinjëve, jan arsyeja e suksesit të madh që po arrine HONOR.

Fakti që HONOR ka pushtuar tregun botëror me telefon të mençur, produkte HONOR tashmë mund të gjeni edhe në Kosovë. Gjirafa50 ka siguruar Honor 8X, 128GB, i zi me dizajn dhe përformanca mahnitëse.

Për më shumë shikoni  këtu : Honor 8X, 128GB, i zi