fbpx

Cilat janë 290 emojit e reja që do të vijnë këtë vit?

Cilat janë 290 emojit e reja që do të vijnë këtë vit?

Unicode publikoi ditën e sotme listën e re të emoji për 2019 e cila sjell 290 simbole të reja.

Unicode do të lançojë përditësimin në muajin Mars por u duhet pak kohë aplikacioneve dhe sistemeve operative ti integrojnë karakteret e reja. Sipas Emojipedia simbolet e reja do të shfaqen tek telefonët në muajin Prill dhe në vijim.

Adhuruesit e emojive do të kenë disa surpriza siç është emoji i gjumësisë dhe një emoji i ri me dy gishta.