Cilat janë sëmundjet më të shpeshta të sotme?

Cilat janë sëmundjet më të shpeshta të sotme?

Çdo kohë ka specifikat e veta kur flasim për shëndetin e njeriut.

Në të kaluarën, popullsia vuajti nga epidemi shkatërruese, dhe kjo ishte për shkak të kujdesit shëndetësor të dobët, higjienës dhe zakoneve të jetesës.