Çka thonë rregullat e reja – a gaboi Kosumi në Mitrovicë

Çka thonë rregullat e reja – a gaboi Kosumi në Mitrovicë

Gjyqtari Besfort Kosumi akordoi tri penallti në takimin ndërmjet Trepçës’89 dhe Gjilanit duke shkaktuar debate dhe polemika të shumta, për kriterin e ashpër me të cilin e nisi sezonin.

Polemika më së shumti kishte rreth penalltisë së parë, të gjykuar për shkak të prekjes me dorë, ku, sipas shumë kujt, Kosumi e dëmtoi ekipin e Gjilanit dhe e gjykoi penalltinë me kriter të gabuar.

Analisti i referimit Ismail Kosumi, babi i gjyqtarit në fjalë, në emisionin 2 me 1 deklaroi se “penalltia është gjykuar sipas rregullave të reja”, shkruan Insporti.

Lexoni më shumë