Liderët politikë që u infektuan me Coronavirus

Liderët politikë që u infektuan me Coronavirus

Coronavirusi është përhapur kudo në botë, në Kosovë ky virus ritmin e ka marrë gjatë muajit qershor pasi gjatë periudhës mars-qershor rastet ishin me të pakta për shkak të izolimit që përfshinte edhe lirinë e lëvizjes.

Me COVID-19 janë infektuar edhe shumë figura publike përfshirë njerëz të rëndësishëm nga politika si kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli dhe tashmë kryeministri i vendit, Avdullah Hoti.

Edhe lideri i Lëvizjes Vetëvednosje, Albin Kurti, kishte bërë testimin për COVID-19 gjatë kohës sa ishte në pushtet, por kishte rezultuar negativ.

Përpos figurave kryesore politike, shumë deputetë dhe zyrtarë të tjerë shtetërorë kanë rezultuar pozitiv me Coronavirus.  /Insajderi.com/