Covid-19 mbyt 70 veteranë lufte në SHBA

Covid-19 mbyt 70 veteranë lufte në SHBA

Në një shtëpi për të moshuarit në SHBA kanë vdekur 70 veteranë lufte të prekur me Covid-19. Për këtë numër të lartë kanë nisur hetimet.

Ndërkohë në dy vizita që patën presidenti amerikan Donald Trump dhe zëvendëspresidenti amerikan, Mike Pence, nuk përdorën fare maska.   /Insajderi.com