Cristiano Ronaldo mund të paguaj rreth 28 milionë euro, shkak Lionel Messi

Cristiano Ronaldo mund të paguaj rreth 28 milionë euro, shkak Lionel Messi

Cristiano Ronaldo është nargkuar me disa vepra për evazion fiskal nga prokurorët në Madrid, për vitet 2011 dhe 2014. Ronaldo besohet ka ka kryer krim duke mos deklaruar të hyrat dhe me këtë fakt ai nuk ka qenë taksapagues i rregulltë.

Lexoni lajmin e plotë se si ndikon Lionel Messi në rastin e Ronaldo, duke klikuar KËTU

Cristiano Ronaldo mund të paguaj rreth 28 milionë euro, shkak Lionel Messi