Dafina e pranon: Një prej këngëve të mia është dedikim

Dafina e pranon: Një prej këngëve të mia është dedikim

Këngëtarja e hiteve “Lule Lule”, “A e man n’men”, “Be a man once”, “Time out” etj, Dafina Zeqiri, mbetet një ndër reperet më të preferuara për publikun shqiptar.

Këngët e saj kthehen në hite dhe me siguri të gjithë ia dini tekstet përmendësh.

Por, e dinit që njëra prej këngëve të saj të famshme, “Time out” është dedikim?

Këtë e ka pranuar vetë Dafina në një intervistë për “Class”.