Dalin pamje të reja nga arrestimi i Gjuriqit në veri

Dalin pamje të reja nga arrestimi i Gjuriqit në veri

Dalim pamje të reja nga momenti kur Njësia Speciale e Policisë së Kosovës ndërhyri në sallën ku po mbahej tubimi në veri, në të cilin u arrestuar Marko Gjuriq.

Gjuriq pas arrestimin u soll në stacionin e policisë në Prishtinë prej ku më pas u deportua për në kufirin me Serbinë për t’u liruar.

Pas kësaj ngjallën reagime nga Beogradi dhe bashkësia ndërkombëtare.

Megjithatë, Gjuriq e kishte të ndaluar të hyjë në Kosovë, por ai nuk e respektoi atë dhe organet e rendit u desh të ndërhyjnë për ta arrestuar.