Dallku për vendimin e Durmishaj: Është për të ardhur keq, është dashur të vendos për shtetin amë

Dallku për vendimin e Durmishaj: Është për të ardhur keq, është dashur të vendos për shtetin amë

Sulmuesi shqiptar, Fiorin Durmishaj, është bërë temë e medieve shqiptare dhe atyre greke, për vendimin e tij për të përfaqësuar shtetin grek, dhe jo shtetin e origjinës së tij, Shqipërinë.

Fiorin Durmishaj, futbollisti i Kombëtares U-21 të Shqipërisë, ka zgjedhur përfundimisht të përfaqësojë Greqinë.

Vetë 22-vjeçari e ka pranuar këtë në një intervistë për mediat greke për të cilat është shprehur se ‘nuk mund të kafshojë dorën që e ka ushqyer’, më shumë në Insporti.com.