Data kur kuptohet se kush do të jetë president i Amerikës për katër vjet

Data kur kuptohet se kush do të jetë president i Amerikës për katër vjet

Më 3 nëntor është dita kur amerikanët votojnë për personin që do t’i drejtojë Shtetet e Bashkuara të Amerikës për katër vitet e ardhshme.

Presidenti aktual, Donald Trump  dhe kandidati demokrat, Joe Biden, pas fushatës zgjedhore e debateve televizive do të sprovohen në zgjedhje.

Parashihet që numri i qytetarëve amerikanë që do e shfytëzojnë votën do të jetë shumë i lartë.

Rezultatet dalin sot, ndërsa sipas sontazheve, Biden ka një epërsi të gjerë në një nivel kombëtar.

Por, në disa shtete kyqe avantazhi i Biden-it është më i ngushtë. /Insajderi.com