David Attenborough i zemëruar me kompaninë e vajit të kanabisit që pretendon të jetë e tij

David Attenborough i zemëruar me kompaninë e vajit të kanabisit që pretendon të jetë e tij

Sir David Attenborough është i zemëruar pasi mashtruesit pretenduan se ai zhvilloi një produkt vaji kanabisi.

Shitësit deklarojnë në Facebook Sir David beson se ai “nuk do të ishte këtu” nëse nuk do të përdorte shtesën CBD.

Ata gjithashtu paraqitën vlerësime të rreme nga yjet duke përfshirë Dame Helen Mirren, Roëan Atkinson dhe Ed Sheeran.

Citimi i rremë i Sheeran thotë: “Përparimet që Davidi ka bërë në industrinë e CBD janë të jashtëzakonshme”.

Dame Judi supozohet të ketë thënë: “Davidi më dha një shembull të vajit Nutrax dhe produkti është një mrekulli. U deshën vetëm disa ditë për të vërejtur ndryshimin ”.

Sir David, 94 vjeç, u “tmerrua” pasi u njoftua për reklamën për “David Attenborough CBD Oil” nga një tifoz.

Zëdhënësi i tij tha: “Këto nuk janë miratime të mirëfillta dhe Sir David nuk ka pasur asnjë lidhje me këto produkte”.

“Kompanitë nuk kanë leje të përdorin emrin ose imazhin e Sir David.”

Një faqe në internet, Medium.com, ka një artikull të rremë që citon atë të thotë: “Dhimbja ime ka qenë një problem prej kohësh. Sapo fillova të përdor CBD ishte mahnitëse. Unë u konvertova”.

Zëdhënësi i Sir David shtoi: “Ai dëshiron të shprehë simpatitë e tij për këdo që është prekur negativisht nga këto kompani dhe veprimet e tyre”./Insajderi.com

Mirror