David Beckham drejtë ndarjes me Victorian

David Beckham drejtë ndarjes me Victorian

David dhe Victoria Beckham janë një nga çiftet më mediatik të planetit, por lidhja e tyre e gjatë duket se po i vije fundi, njofton ‘Hollywood Life’, raporton Insajderi.

Mediet kanë nisur të aludojnë për një krizë të mundshme në çift me divorcin që shfaqet në horizont.

Njerëzit e afërt të familjes kanë nxituar ta përgënjeshtrojnë këtë lajm, por edhe fakti që David dhe Victoria nuk janë parë prej kohësh bashkë në publik kanë rritur kurreshtjën tek fansat e tyre.

Në këtë mënyrë, historia që ka magjepsur botën, mund të përfundojë pas 2 dekadave plot ulje e ngritje pasi David dhe Victoria mendojnë të ndjekin rrugë të ndryshme.