De Biasi i bie pishman që iku në Spanjë

De Biasi i bie pishman që iku në Spanjë

Ish-përzgjedhësi i Kombëtares së Shqipërisë, Gianni De Biasi, vitin e kaluar u largua nga bankina e kuqezinjve dhe filloi një aventurë të re në Spanjë. …..

Por, shikoni çfarë ka deklaruar në një intervist për këtë vendim, ku ka kritikuar edhe futbollin italian