Debat i fortë në mes të Kasapollit dhe Salihut për biletat VIP në ndeshjet e Kosovës

Debat i fortë në mes të Kasapollit dhe Salihut për biletat VIP në ndeshjet e Kosovës

Sekretari i përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Kosovës, Eroll Salihu, e ka pranuar se politikanët po i keqpërdorin biletat VIP për ndeshjet e Kombëtares së Kosovës.

Përderisa biletat për ndeshjet e Kosovës janë shumë vështirë të arritshme për shumicën e tifozëve kosovarë, gjysma e biletave VIP për këto ndeshje i takojnë falas Presidencës së vendit, më shumë në Insporti.com.