Deformimet gjenetike, njihuni me njerëzit më të rrallë në botë [Foto]

Deformimet gjenetike, njihuni me njerëzit më të rrallë në botë [Foto]

Gjenet tona mbajnë shumë informacione rreth trashëgimisë dhe strukturës së ADN-së dhe përcaktojnë zhvillimin dhe funksionimin e trupit.

Ndonjëherë ndodhin anomali gjenetike, shumë prej të cilave jane ende të panjohura.

Më poshtë gjeni disa prej rasteve më të veçanta.