Deklarata e aktorit të famshëm do ju bindë të shihni me një sy tjetër ish partnerin tuaj

Deklarata e aktorit të famshëm do ju bindë të shihni me një sy tjetër ish partnerin tuaj

Jo çdo ndarje ka një përfundim të hidhur. Disa njerëz arrijnë të ndajnë rrugët e tyre duke ruajtur gjithnjë respektin për ish partnerin. Dhe kështu ndodhi me lidhjen e aktorit të famshëm Jim Carrey.

Ai nisi romancën e aktoren Renee Zellweger gjatë xhirimeve të komedisë “Me, Myself, & Irene”, romancë që përfundoi në fejesë jetëshkurtër nga 1999 deri në dhjetor të 2000-it, njofton Insajderi.

Deklarata e Jim Carrey për aktoren do t'ju bëjë ta shihni me

Pavarësisht kohës së gjatë që ka kaluar, 58-vjeçari e përshkruan ende Renee si “dashurinë e madhe të jetës së tij” në novelën e re autobiografike “Memoirs and Misinformation”.

Gjatë një interviste të fundit, Jim, i pyetur nëse deklarata e shkruar është e vërtetë, ai u përgjigj.

“Ajo ka qenë shumë e veçantë për mua. Shumë e veçantë. Mendoj se është e mrekullueshme! Unë nuk pendohem për asgjë. Nuk vuaj nga gjëra të tilla, por vlerësoj njerëzit që kanë ardhur në jetën time për mirë dhe atë çfarë më kanë dhënë. Nuk digjem për askënd, nuk është ajo lloj situate. Është thjesht mënyra ime për të thënë që ka diçka shumë e rëndësishme dhe ta njoh si të tillë”, u shpreh aktori. /Insajderi.com

Deklarata e Jim Carrey për aktoren do t'ju bëjë ta shihni me

Burimi: People