Kelmendi: LDK i humbi 10 mijë vota shkaku im

Kelmendi: LDK i humbi 10 mijë vota shkaku im

Biznesmeni dhe ish-deputeti i LDK-së, i cili ka kandiduar për deputet në PDK, Ramiz Kelmendi i ftuar në ka folur për partinë të cilën ka qenë pjesë në legjislaturën e kaluar

Kelmendi ka thënë se LDK ka humbur 10 mijë vota pasi ka dalë ai nga kjo parti.

Ndër të tjera Kelmendi ka thënë që nuk shkon pas partive që janë në pushtet sepse nuk ka përfitime nga to.

“Unë nuk shkoj të partitë që janë në pushtet por ato në opozitë sepse unë nuk asnjë përfitim nga shteti”, ka thënë Kelmendi në RTV Dukagjini.

“Unë kudo që shkoj e përmirësoj ngjyrën e zezë duke e bërë të bardhë”, tha ndër të tjera Kelmendi.