Deklarohet Qeqa Krelani: Nëse shpallet Ballkani kampion nuk duhet të ketë hatërmbetje

Deklarohet Qeqa Krelani: Nëse shpallet Ballkani kampion nuk duhet të ketë hatërmbetje

Gazetarja dhe komentatorja kosovare, Qëndresa Krelani, ka bërë një postim në rrjetin social facebook, duke argumentuar arsyet se pse sipas saj kampionati duhet të vazhdohet.

“Qeqa” po ashtu shprehet se në rast se Ballkani shpallet kampion, atëherë nuk duhet të ketë hatërmbetje. Lajmi i plotë në Insporti.com