Demi: Më shumë respekt për Azem Sylën e Xhabir Zharkun sesa për Arbana Xharrën

Demi: Më shumë respekt për Azem Sylën e Xhabir Zharkun sesa për Arbana Xharrën

Ish-shefi ekzekutiv i Institutit GAP sot analist politik, Agron Demi ka komentuar aderimin e gazetares Arbana Xharra në Partinë Demokratike të Kosovës.

Ai ka shkruar se më shumë ka respekt për disa figura me afera korruptive në PDK sesa për Arbana Xharrën si anëtare më e re në këtë parti.

“Sot, më shumë respekt kam për Azem Sylen, Kamishin, Ramadan Mujen, Xhabir Zharkun, Sami Lushtakun, se sa pë Arbanen dhe të tjerët të cilët tani e disa vite kanë shpreh vrerë ndaj PDK, korrupsionit, krimit. Së paku këta të parët kanë qenë konsistent në qëndrimet e tyre”, ka shkruar Demi.

Ja postimi i tij i plotë në Facebook.

Sot, më shumë respekt kam për Azem Sylen, Kamishin, Ramadan Mujen, Xhabir Zharkun, Sami Lushtakun, se sa pë Arbanen dhe…

Posted by Agron Demi on Tuesday, 9 May 2017