Dënimi i Man Cityt, shfaqet Pep Guardiola – kjo është brenga e tij

Dënimi i Man Cityt, shfaqet Pep Guardiola – kjo është brenga e tij

Gjatë ditës se djeshme, skuadra e Manchester Cityt ka marr goditje të madhe.

UEFA e ka dënuar Cityt me dy vite ndalesë për tu paraqitur në Ligën e Kampionëve dhe një shumë prej 30 milionë euro, për shkeljen e rregullave financiare, me shume ne Insporti.com