Dënohet Lionel Messi

Dënohet Lionel Messi

Lionel Messi është dënuar me një ndeshje moslojë për Argjentinën dhe 1500 dollarë gjobë për fjalët e tij pas ndeshjes me Kilin.

Pasi u ndëshkua me karton të kuq në ndeshjet e Copa America, ylli i Barcelonës bëri akuza për korrupsion kundrejt CONMEBOL.

Këto fjalë i kushtuan shumë Messit që tashmë është i detyruar ta paguaj borxhin.