fbpx

Deputetët “e gjelbër” mbollën fidan në oborrin e Kuvendit

Deputetët “e gjelbër” mbollën fidan në oborrin e Kuvendit

Sot është konstituuar Grupi i Deputetëve të Gjelbër i Kuvendit të Kosovës,

Kryesuese e këtij grupi është deputetka Mimoza Kusari – Lila ndërsa zëvëndëskryesuese u zgjodhën Sala Berisha – Shala dhe Fatmire Kollçaku.

Gjatë mbledhjes u shpalos misioni dhe objektivat e punës kë tij grupi.

Po sot, në kuadër të Javës Ndërkombëtare të Tokës, Grupi i Deputetëve të Gjelbër mbolli një fidan në oborrin e Kuvendit. ​