Deputetët e PAN-it arrijnë në Kuvend

Deputetët e PAN-it arrijnë në Kuvend

Deputetët e Kuvendit të Kosovës nga koalicioni PDK-AAK-Nisma, tashmë janë në Kuvend, të cilët në fillim të seancës kanë munguar.

Ata tashmë kanë hyrë në sallën e Kuvendit dhe janë ulur në ulëset që u takojnë.

Në pjesën e parë të seancës, kur po formohej komisioni i përkohshëm për verifikimin e mandateve të deputetëve, deputetët e PAN-it nuk ishin të pranishëm në sallë, duke bërë kështu që në këtë komision të mos përfshihet asnjë deputet në cilësinë e anëtarit të komisionit./Insajderi.com