43 deputetë kërkojnë sonte seancë për shfuqizimin e Gjykatës Speciale

43 deputetë kërkojnë sonte seancë për shfuqizimin e Gjykatës Speciale

43 deputetë kanë kërkuar që të mbahet sonte seanca e jashtëzakonshme për ndryshimin e Ligjit për Gjykatën Speciale.

Kreu i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli, ka ftuar Kryesinë e Kuvendit dhe Shefat e Grupeve Parlamentare për takim menjëherë pasi ka përfunduar votimi për Ligjin për Buxhetin për vitin 2018.

Lidhur me këtë çështje pak çaste më parë kishte reaguar edhe ambasadori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës Greg Delawie./Inasjdeir.com