Deputetët opozitar hanë byrek në pritje të seancës

Deputetët opozitar hanë byrek në pritje të seancës

Deputetët opozitar janë ende në sallën ku po mbahet seanca duke pritur rinisjen e saj e bashkë me këtë edhe hedhjen e gazit lotsjellës për të penguar mbajtjen e seancës së sotme ku po pritet që të zgjidhet president, Hashim Thaçi.

Ata po hanë drekë duke u ushqyer me byrek dhe jogurt.

byrek byrek1