Deputetët serbë diskutojnë raportin për Kosovën, por edhe ngjarjet në Veri

Deputetët serbë diskutojnë raportin për Kosovën, por edhe ngjarjet në Veri

Seanca e jashtëzakonshme po vazhdon në Kuvendin e Serbisë me një diskutim mbi raportin për Kosovën të paraqitur nga presidenti Aleksandar Vuçiq në sesionin e djeshëm.

Pas pyetjeve parlamentare,  Vuçiq i informoi deputetët në zhvillimet e fundit në Kosovë në fillim të seancës, pasi njësitë speciale kanë arrestuar disa zyrtarëve policorë dhe disa qytetarë nën dyshimin për përfshirje në veprimtari kriminale ‘pjesëmarrje ose organizim i grupit kriminal’ dhe vepra tjera.\Klan Kosova.