Deputeti i PDK-së: LDK e VV janë pasuruar gjatë pandemisë

Deputeti i PDK-së: LDK e VV janë pasuruar gjatë pandemisë

“LDK dhe VV u pasuruan gjatë pandemisë COVID-19”.

Ka qenë akuza e deputetit të Partisë Demokratike të Kosovës për dy qeveritë e fundit; Kurti dhe Hoti.

Ai gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës, tha se derisa shumë biznese po falimentonin për shkak të mbylljes, pushtetarët e ri “po pasuroheshin”.

“Pandemia COVID-19 lërë që nuk u menaxhua siç duhet por ajo u shfrytëzua që pushtetarët e ri me bë biznes, me zhvat buxhetin e shtetit për vete derisa bizneset e tjera u mbyllen të gjitha për pothuajse tre muaj nga pushtetarët e ri të LDK-së e të LVV-së që u pasuruan gjatë pandemisë.”, tha ai. /Insajderi.com