Deputeti që ishte në burg me Ukshin Hotin, tregon momentin e ndarjes me të

Deputeti që ishte në burg me Ukshin Hotin, tregon momentin e ndarjes me të

Deputeti i Vetëvendosjes, Liburn Aliu ka kërkuar që Serbia të bëjë zbardhjen e fatit të të pagjeturve, kurse në mënyrë të veçantë ka kërkuar të zbardhet fati i politikanit Ukshin Hoti.

“Kam qenë me Ukshin Hotin deri në ditën kur është liruar”, ka thënë Aliu, duke hstuar se Hoti ka qenë gjallë deri në momentin kur është liruar nga burgu..

“Ukshin Hoti ka qenë deri atë ditë me ne dhe ka dalë i gjallë. Për të nuk kemi marrë asnjëherë asnjë informacion çka ka ndodhur më pas”, ka thënë Aliu, i cili ka kërkuar që të sqarohet sa më parë fati i të pagjeturve.