fbpx

Deputetja e LDK-së tregon arsyen e dështimit të Avdullah Hotit në Gjilan

Deputetja e LDK-së tregon arsyen e dështimit të Avdullah Hotit në Gjilan

Një koment i drejtuesit të një media në Kosovë që kritikonte elektoratin e LDK-së në Gjilan se e ka bojkotuar partinë duke përmendur emrin e deputetes e cila kishte marrë më shumë se kandidati për kryeministër Avdullah Hoti në këtë qytet.

Valentina Rexhepi-Bunjaku, deputetja e re e LDK-së, e cila fillimisht ka nisur karrierën politike në LDD, i është përgjigjur drejtuesit të medias së afërt me LDK-në, se pse ka marrë vota më shumë se Avdullah Hoti në Gjilan.

Fajtor për këtë, ajo e ka lënë te moskandidimi i Lutfi Hazirit për deputet.

“E dyta, LDK nuk ka humbë në Gjilan, për shkak se i kemi pasur dhe i kemi tre deputetë, por atje ku ka pasur e ka ra në përfaqësim. Tjetra, Albin Kurti dhe kandidatët tjerë për deputetë, kanë marrë vota më shumë se z. Avdullah Hoti. Krejt kjo si reagim i mos daljes apo mospranimit të Lutfi Hazirit që të jetë në listë (e dini ju pse) dhe në kundërshti, Gjilanasit dhe Anamorava ‘goditën’ dhimbshëm LDK’në me votë kundër sepse pritja ishte e madhe. Kjo ishte votë kundërshtuese, e jo zhgënjyese”, ka deklaruar Bunjaku.