Deputetja e PD-së: Më kanë kërcënuar me jetë, merrni masa para se të kemi ndonjë viktimë

Deputetja e PD-së: Më kanë kërcënuar me jetë, merrni masa para se të kemi ndonjë viktimë

Deputetja e Partisë Demokratike, Rudina Hajdari është shprehur ditën e sotme në Parlament se është kërcënuar.

Pjesë nga fjala e Rudina Hajdarit:

Është e papranueshme që një femër të kërcënohet, kam pasur raste në zyrën time kur kanë ardhur persona dhe më kanë kërcënuar.

Ju lutem zoti kryetar mirrni masa para se të kemi ndonjë viktimë në Parlament.

Asnjë deputet nuk mund të hyjë në Parlament pa u kontrolluar./TCh/