Deputetja e vetme që ka mbetur pa u regjistruar në Kuvend

Deputetja e vetme që ka mbetur pa u regjistruar në Kuvend

Edhe tre deputetë të tjerë të Kuvendit të së Kosovës të Legjislaturës VI, kanë kryer sot procesin e regjistrimit, duke arritur në numrin prej 119 deputetëve të regjistruar.

Sot janë regjistruar edhe lideri i VV-së Albin Kurti dhe deputeti i PDK-së Memli Krasniqi.

Deputetja që nuk është regjistruar ende është Shqipe Pantina.  Sipas zyrës për media të Kuvendit ajo të regjistrohet nesër.