Deputetja e VV-së: Mos zbatim i vullnetit qytetar do të thotë ZGJEDHJE

Deputetja e VV-së: Mos zbatim i vullnetit qytetar do të thotë ZGJEDHJE

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosjes, Fatmire Mulhaxha Kollçaku ka thënë se nuk ka pengesa për zbatim të vullnetit qytetar, konstituim të Kuvendit dhe formim të Qeverisë.

Kollcaku përmes një postimi në favebook tha se mos zbatim i vullnetit qytetar do të thotë

Nuk ka pengesa për zbatim të vullnetit qytetar, konstituim të Kuvendit dhe formim të Qeverisë. Çfarë po presim? Mos thuaj Presidentin, atë që vetë e zgjodhët dhe e mandatuat për pesë vite, e i cili pavarësisht gjithash ende nuk është i gatshëm të japë dorëheqje (apo deri në shkarkim). P.s Mos zbatim i vullnetit qytetar do të thotë: Zgjedhje!”, ka shkruar Kollçaku.