Derbi lokal i Liverpulit – formacionet zyrtare

Derbi lokal i Liverpulit – formacionet zyrtare

Takimi ndërmjet Evertonit dhe Liverpoolit që zhvillohet në Goodison Park do të shënojë kapitullin e radhës në tregimin shumë të gjatë dhe interesant të rivalitetit të madh të ekipeve nga ky qytet dhe një prej derbi lokal më të famshëm në botë. Kjo do të jetë hera e 231-të që këto dy ekipe takohen në ndehsje zyrtare dhe me kë të traditë nuk mund të mburret asnjë qytet tjetër në Evropë përpos Liverpulit.

Ekipet tashmë kanë publikuar edhe formacionet zyrtare, të cilat mund ti shihni këtu.