Dëshironi me I fitu 200 euro brenda 30 minutave sonte, luaj Tap Quiz

Dëshironi me I fitu 200 euro brenda 30 minutave sonte, luaj Tap Quiz

Një ndër lojërat më atraktive në vend Tap Quiz i cili shfaqet çdo të marte, mërkure dhe enjte drejtpërdrejt prej ora 19:00 në GjirafaVideo ju shpërblen me super shpërblime.

Regjistrimi ka filluar, për t’u regjistruar  klikoni këtu!

Sonte shfaqet TapQuiz moderuar nga Jonida Vokshi, i pari për këtë vit pas edicionit festiv. Shpërblimet si gjithmonë nuk mungojnë, prandaj pritet një lojë shumë interesante. Tap n’All, quizi me pyetje të përgjithshme, me moderim nga Jonida Vokshi, për tre vendet e para sot dhuron këto shpërblime:

Vendi i parë fiton: Kupon 200€ në Gjirafa50
Vendi i dytë fiton: Orë të mençur Xiaomi
Vendi i tretë fiton: Parfum Bentley

Për t’u regjistruar në Tap n’All, klikoni këtu!

Ose ndiqni këto hapa:

–    Hyni në GjirafaVideo.com

  • Kliko mbi Live TV
  • Klikoni tek video me titull “Tap n’All by GjirafaVideo”
  • Regjistrohuni ose nëse keni llogari kyçuni
  • Klikoni “Hyr në quiz
  • Bëhuni gati për lojë

TapQuiz rikthehet pas natës fantastike të Vitit të Ri, ku luajtën një numër i madh i lojtarëve dhe u dhuruan shpërblime shumë të mira.