fbpx

Dështon mbledhja e komisionit për shëndetësi ku do të raportonte ministri Uran Ismaili

Dështon mbledhja e komisionit për shëndetësi ku do të raportonte ministri Uran Ismaili

Ministri i Shëndetësisë, Uran Ismaili sot është paraparë të zhvilloi një takim me anëtarët e komisionit për shëndetësi, punë dhe mirëqenie sociale, megjithatë, për shkak të mungesës së këtyre të fundit, ky takim është shtyrë për një ditë tjetër.

Kryetarja e komisionit, Besa Baftiu tha se ministri i shëndetësisë, Uran Ismaili dhe stafi i tij mund të jenë në këtë takim por për shkak të mungesës së anëtarëve të komisionit, në mungesë të koriumit.

Në këtë takim ishte paraparë të diskutohet për procesin e revidimit të listës esenciale të barnave dhe përfshirja e barnave për sëmundjet e rralla, si dhe informatë rreth furnizimit të SHSKUK-së me infuzione.