Dështon për herë të dytë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Dështon për herë të dytë votimi i Projektligjit për Rimëkëmbje Ekonomike

Edhe për herën e dytë përpjekja e qeverisë për ta kaluar projektligjin për rimëkëmbje ekonomike. Pavarësisht se Pozita insiston, opozita mbetet e pa luajtshme në qëndrimet e saj, njofton Insajderi.

Nga 90 deputetë që ishin në sallën e kuvendit, vetëm 45 e kane votuar këtë projektligj.

Lëvizja Vetëvendosje dhe Partia Demokratike e Kosovës nuk e kanë votuar.

Herën e parë kur u tentua që ky projektligj të kalohet, nuk pati as korum për të dal në votim fare./Insajderi.com