Detaje nga agjenda e mbledhjes së përbashkët të qeverive Shqipëri-Kosovë

Detaje nga agjenda e mbledhjes së përbashkët të qeverive Shqipëri-Kosovë

Tashmë është bërë e ditur agjenda e mbledhjes së dy qeverive, të Shqipërisë dhe asaj të Kosovës gjatë ditës së nesërme, më 2 tetor në Tiranë, njofton Insajderi.

Kjo mbledhje e përbashkët e qeverive pritet të fillojë në orën 11:30.

Kështu është bërë e ditur nga ekzekutivi shqiptar derisa kanë publikuar detaje të kësaj agjende.

AGJENDA E MBLEDHJES SË DY QEVERIVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË KOSOVËS:

11.00 – Mbërritja e delegacionit të Republikës së Kosovës përpara Pallatit të Kongreseve (Vendi: Pallati i Kongreseve)

11.15 – Mbërritja e Sh.T. Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës në Bulevardin Dëshmorët e Kombit

11.30 – Çelja e sesionit plenar të mbledhjes së dy Qeverive Shqipëri-Kosovë (Vendi: Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

Fjalë e Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë

Fjalë e Sh.T. Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës

Fjalë të shkurtra nga anëtarë të dy kabineteve për të parashtruar çështjet kryesore dhe marrëveshjet për nënshkrim

Z.Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë përmbyll sesionin plenar

12.45 – Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjeve ndërqeveritare

(Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

13.00 – Konferencë e përbashkët për shtyp e dy Kryeministrave

(Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

13.30 – Foto e përbashkët (Vendi :Holli kryesor, Pallati i Kongreseve). /Insajderi.com