DFK: Bulliqi fitues në Podujevë me 51.1%

DFK: Bulliqi fitues në Podujevë me 51.1%

Drejtori Ekzekutiv i Rrjetit të OJQ-vë Lokale “Demokratica Fillon Këtu”, Shemsi Jashari, ka deklaruar lidhur me rezultatin e zgjedhje në Podujevë.

Sipas tij, këtyre zgjedhje po i prinë Lëvizja Vetëvendosje  me gjithsen 51.1% të votave, duke u pasuar nga Nexhmi Rudari I Lidhjes Demokratike të Kosovës dhe krejt në fund, Naim Fetahu i Partisë Demokratike të Kosovës.

“51.1% për Bulliqin – VV

37.67 për Rudarin – LDK

11.32 për Fetahun – PDK”

Këtë deklaratë ai e ka dhënë në Dukagjini.

Sipas të dhënave të KQZ’së, në Podujevë kanë dalë në zgjedhje 40.51 për qind e votuesve. /Insajderi.com