Dhurata Dora dhe Azet lansojnë këngën e tyre

Dhurata Dora dhe Azet lansojnë këngën e tyre
Burimi i fotografisë: https://youtu.be/OiNCFnYnckQ?t=6 - 28.02.2020 - 12:35

 

Dhurata Dora dhe Azet janë dy artistë shqiptarë te cilët karrierën e tyre e kanë ndërtuar edhe jashtë vendit.
“Lass Los” është titulli i këngës së tyre e cila është paralajmëruar para disa ditësh, dhe tashmë ka dal në treg për fansat e tyre.

View this post on Instagram

Seid ihr ready? 🌪

A post shared by Dhurata Dora (@dhuratadora) on

Është këngë e interpretuar në gjuhën gjermane, por artistët tonë nuk harrojnë përmendin Kosovën, dhe pritet të shëndrrohët në hit.