Dhurata e veçantë e Limajt për ditëlindjen e djalit të tij (FOTO)

Një simbol të UÇK-së që Limaj i kërkon djalit të tij Durimit ta përcjelllë edhe tek djali e tij, kështu brez pas brezi të kujtohet lufta e lirisë.

Dhurata e veçantë e Limajt për ditëlindjen e djalit të tij (FOTO)

Djali i Fatmir LImajt, Durim Limaj i cili është i njohur në publik edhe si pjesë e Ministrisë së Tregtisë sot e ka ditëlindjne e 30’të.

Babai i tij – lideri i NIsmas Socialdemokrate i ka bërë një urim të veçantë. Ai i ka dhuruar atij një medaljon të UÇK-së për të cilin Limaj thotë që simbolizon vulën e lirisë.

“Durim, ti e meriton këtë shenjë që pasqyron sakrificën e krenarisë së kombit dhe qindra mijëra familjeve të dëshmorëve”, ka shkruar ndër tjerash Limaj në urim.

Në Kosovë shpesh diskutohet për fëmijët e politikanëve – jetën e tyre dhe paraqitjet e tyre publike ne raste të caktuara. /insajderi/

Postimi i plotë:

Për ditëlindjen e 30-të, Durimit ia dhurova një medaljon që ka historinë dhe vulën e lirisë.

Durim, ti e meriton këtë shenjë që pasqyron sakrificën e krenarisë së kombit dhe qindra mijëra familjeve të dëshmorëve.

Ruaje dhe përcille të Dimali, e ai le ta përcjellë brez pas brezi për kujtesë historike.

Urime 30 vjetori i lindjes, bir!