Diçka po ndodhë në Mal të Zi

Siç raportojnë mediat e Podgoricës sot u tentua uzurpimi komunal i Budvas.

Diçka po ndodhë në Mal të Zi

Disa Media në Mal të Zi kanë raportuar se pushteti komunal në komunën e Budvës po tentohet të merret me dhunë dhe e kanë cilësuar këtë si njëfarë grusht-shteti, shkruan Inasjderi.

Sipas mediave malaziase disa grupe kanë tentuar të uzurpojnë pushtetin komunal në këtë komunë.

Zyrtarët komunalë dhe qytetarët u mblodhën herët në mëngjes në ambientet e Komunës së Budvës, pasi një duzinë furgonë plot me polici arritën në Budva këtë mëngjes.

Edhe në të kaluarën kishte tentim grusht-shteti në Malin e Zi ka pasur situata të përafërta kur grupe të ndryshme e kanë akuzuar njëra – tjetrën për pushtet jo legal/Insajderi/