Digjen pajisjet e një kompanie

Digjen pajisjet e një kompanie

Policia e Kosovës njofton se ankuesi shtetas i Turqisë menaxher i një kompanie, ka njoftuar se brenda objektit në Graçanicë disa pajisje si Pirun-ngritës (Pirun karrocë) me disa pajisje përcjellëse janë përfshirë në zjarr.

Në vendin e ngjarjes kanë dalë njësitet përkatëse si dhe zjarrfikësit të cilët kanë arritur ta lokalizojnë zjarrin.