fbpx

Digjet vetura në mes të rrugës

Një veturë është djegur në magjistralen Prishtinë-Prizren, saktësisht në afërsi të fshatit Balincë.

Në video shihet vetura duke u djegur, por edhe shihet se në vend të ngjarjes kanë arritur edhe policia.

Sipas një dëshmitari, kjo ka ndodhur saktësisht tek kryqi ku ndahet rruga për Pejë dhe Prizren, në afërsi të fshatit Balincë.