Dihen finalistët e NCAA, përfundon ëndrra për Loyola Chicago

Dihen finalistët e NCAA, përfundon ëndrra për Loyola Chicago

Final Fouri i ligës së kolegjeve të basketbollit në Amerikë NCAA po zhvillohet në San Antonio dhe ashtu siç edh e pritej, gjysmëfinale te kësaj gare nuk zhgënjyen me basketbolli ne treguar.

Basketbollistët që në të ardhmen pritet të bëhen emra të njohur në NBA, po luftojnë për titullin e kampionit të kolegjeve në atë që si ngjarjen tërësi, është ndër më të shikueshmet në sportin amerikan.

Raportet e plota dhe videot e ndeshjeve.