Diplomacia kosovare në dorë të personit që nuk di të shkruajë

Diplomacia kosovare ka përjetuar kapërcime të mëdha brenda këtyre katër viteve: fillimisht ishte në dorë të Hashim Thaçit i cili pasi u bë president u zëvëndësua nga Enver Hoxhaj dhe tash është në dorë të Emanuel Demaj. Por përderisa Thaçi është kalibër tjetër si personalitet që ka mbajtur këtë post, Enver Hoxhaj dhe Demaj kanë … Continue reading Diplomacia kosovare në dorë të personit që nuk di të shkruajë