Diplomatët kosovarë “obligohen” ta mësojnë frëngjishten

Diplomatët kosovarë “obligohen” ta mësojnë frëngjishten

Ministria e Administratës Publike, Ministria e Punëve të Jashtme dhe Ambasada e Francës në Kosovë do të nënshkruajnë sot një Memorandum mirëkuptimi.

Memorandumi i mirëkuptimi ka të bëjë me mësimin e gjuhës frënge  për zyrtarët e lartë të Qeverisë së Kosovës.

Ky projekt ka të bëjë me 65 zyrtarë dhe diplomatë të Kosovës.